nuffnang

Tuesday, June 25, 2013

penangan teduhan kasih punya pasal

salam gojes :-)

hoi.hoi sekarang ni kan tengah fofular citer teduhan kasih kan.. ko taw tak? mak aku pon layan gak.. kemain lagi dia yer,,


mak teh aku la yang asek sogok dia pegi tengok creta tu akhirnya dia pon sama pegi tengok.. bole jadi kantoi ngan sebab aku call dia la.. nak tanyakan khabar, sebab mak aku baru balik berhoneymoon vacation kat nun langkawi tu.. rindu sama aku nak sembang lama2 ngan dia.. 

akhirnya tercapai weh.. nasib baik dia ngah bendera biru merah jadi boleh la gosip lama2 kan

saja tanya dia apa yang dia beli kat langkawi tu.. mcam biasa la mesti ada coklat kan.. seronok la mak aku.. pegi bercuti kat pulau dapat sponsor.. mak ngah aku sponsor sume hokeh.. ai is sentap sebab tak dapat ikot. mak ngah aku dapat duit pencen tu yang belanja sakan ipar duai dia..

hahaha.. entri ni mcam lebih nak creta pasal mak aku pegi bercuti lak an.. padahal tajuk teduhan kasih. korang layan tak creta ni.. aku layan sesangat weh.. tak cukup tengok pkul 7 malam esok sambung kat tonton plak..

homey2.. effa ngan ehsan manja gitu.. romantik weh.. (fefeeling verangan jap T____T)


laki pon kekadang aku tengok jeling2 gak la tengok creta ni.. tak pe sayang ai is oke.. layan sesama oke..

ni plak muka depan novel yang diadaptasi cretanya


antara barisan pelakon.. nabila je tak de.. memang super lakonan dia.. menjadi weh.. tabik spring sket :)

setiap ari tak sabar nak tunggu next episod.. cerita ni da mcm ketagih.. weheeuuuu.. nasib anak aku tak penah nak meragam time creta ni.. hehehe.. untung daku.. layan creta sambil feling lebih2 lak kan.. 

nota chomel: mak aku da bercuti. aku bila lagi? entri pasal family day pejabat aku kat a famosa resort pon tak sempat aku nak update.. sume masih dalam draft 

salam sayang selamanya
ibu rizqin ♥♥