nuffnang

Wednesday, April 24, 2013

wordless wednesday #5 - rindu sangat ni


huhuhu baru je bape jam aku dok kat pejabat 
aku da rindu dengan buah hati sorang ni
dari pagi dok belek gambar anak teruna aku ni tanpa jemu

rizqin,, ibu rindu sama kamu sayang


nota chomell: rizqin tak berapa nak sihat,, get well soon sayang,, anak ibu kuat kan.. ibu percaya kamu boleh sihat seperti sebelum ni.. ibu nak rizqin yang selalu ceria.. 

salam sayang selamanya
ibu rizqin ♥♥