nuffnang

Monday, January 27, 2014

review : supplement wanita HARUM MALAM

salam isnin semua..

Mesti korang tak pernah dengar kan ape tu Produk Harum Malam. Macam seram je kan ? Haha.

Mesti korang fikir. HARUM MALAM ? APA TU ? Harum Malam ni satu produk supplement dalaman untuk wanita yang menghadapi masalah bau badan and boleh merapatkan vagina (alat intim wanita) & banyak khasiat2 lain .


Apa khasiat lain ? Meh bace sini :

ANTARA KHASIAT LAIN HARUM MALAM...

1. Membantu menyegar & menyihatkan badan.
2. Mencantikkan & menaikkan seri wajah.
3. Membantu menghilangkan bau badan & mulut.
4. Melegakan panas badan.
5. Menegangkan payudara.
6. Memulihkan rasa rapat.
7. Mengencang otot kewanitaan.
8. Menghalang bau tidak enak serta gatal-gatal.
9. Menambah keharmonian suami isteri.
10. Menyihatkan rahim.
11. Mencantikkan payudara agar sihat & montok.

Dalam satu botol kite dapat bermacam-macam khasiat kan ? Memang berbaloi-baloi.

Kite sebagai perempuan, jangan nak pentingkan penjagaan muke je. Bab penjagaan badan, bau badan and bahagian dalaman kite, kite tak ambik tahu. Jangan. Aku cakap ni berdasarkan pengalaman yang aku dah kawen.. so, korang2 yang dah kawen patut cuba produk ni.. siyes tak nyesal la kalau beli.. siap nk repeat order..

Bukan dengan suami je kite kena jage. Dengan kawan2 pun sama dengan family dengan officemate. Takkan kita nak biarkan dia orang bau yang tak menyenangkan dr badan & mulut  kite ye dak ? Malu weyhh . Lame2 dia orang pun mengelak nak bercakap dengan kita, sebab tak tahan dengan masalah bau badan kite. Jangan biarkan ia nya terus berlaku yer.. :)


Kebaikan yang korang akan dapat if consume produk Harum Malam ni 

KEBAIKAN HARUM MALAM ….
  1.        Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
  2.        Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
  3.        Meningkatkan sistem tahan tubuh serta menstabilkan hormon
  4.        Mengurangkan tekanan dan tension
  5.        Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan
  6.    Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kerap kencing.

produk ni sangat2 best sebab banyak kebaikan yang dapat diperolehi.





Bila dah nama produk so mesti korang sume nak taw ape kandungan dalam Harum Malam..

so meh aku bg skali ape yang terdapat dalam ni..

Kandungan Harum Malam ….
Extrak ros , Extrak sireh , Buah tin , Kismis , Madu , Goji , Limau purut , Strawberry , Pueraria mifrica , Kayu serapat , Buah delima , Manjakani , Pueraria lobata , Senna

Antara golongan yang sesuai nk amek Harum Malam ni ialah :-
  1.         WANITA BERKAHWIN
  2.         ANAK DARA
  3.         WANITA BERPANTANG
  4.         SESUAI UNTUK YANG MENYUSUKAN ANAK
  5.         SESUAI UNTUK USIA 50 KE ATAS
Cara Pengambilan …..

Pagi: 1 sudu sebelum sarapan
Malam: 1 sudu sebelum tidur (seeloknya guna sudu plastik kerana mengandungi madu)
Lagi sedap if simpan dalam peti sejuk
** time period pon korang boleh minum taw..

So kalau korang nk test produk ni.. boleh pm/whatsapp daku untuk membeli..Alhamdulillah da sebulan aku jual produk ni.. Laris sgt.. ada saja permintaan.. yela kan.. kecantikan memang sinonim dengan perempuan..

salam sayang selamanya
ibu rizqin ♥♥♥