nuffnang

Tuesday, October 21, 2014

jeruk mangga asam boi yang menyengat

tajuk blog aku pon tak nak kalah yer
fenomena sangat tau jeruk ni
merata orang dok sebut
aku diantara yang tengah menilik ailio weh

resepi dia aku tengok simple je
tapi masa nak buat tu belom ada lagi
nampak gayanya nak kena mencari mengga muda belakang umah mil la  :P

nah aku tempek sket cara nak buat jeruk yang semudah air batu campur extra eskrem
sumber: google

korang yang dah pena try resepi ni cuba komen sket.. sedap ke idok??

salam sayang selamanya
ibu rizqin ♥♥♥